Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Τρίτο Πανελλήνιο Κύπελλο Επίλυσης Σκακιστικών Προβλημάτων 2016

Η Σκακιστική Ένωση «ΝΙΚΟΠΟΛΗ» Πρέβεζας έχει την τιμή να διοργανώσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Κύπελλο Ελλάδας στη Λύση Σκακιστικών Προβλημάτων. Πρόκειται για μία εκδήλωση που διεξάγεται ταυτόχρονα σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Μία από αυτές είναι η πόλη μας.

Το κύπελλο θα διεξαχθεί την Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2016, στον ημιώροφο του Ξενοδοχείου Preveza City, Λ. Ειρήνης 61 Πρέβεζας.

Ώρα προσέλευσης: 10:30 πμ
Ώρα έναρξης: 11:00 πμ

Τα θέματα και η βαθμολόγηση του διαγωνισμού θα είναι ενιαία. Θα τεθούν δεκατέσσερα (14) προβλήματα προς επίλυση. Τα μισά από αυτά θα είναι σχετικά εύκολα να λυθούν και από άπειρους λύτες και τα υπόλοιπα θα είναι επιπέδου διεθνών διαγωνισμών.

Τα αποτελέσματα θα υπολογιστούν για διεθνή βαθμολογία ELO.

Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι του πανελλήνιου διαγωνισμού, ενώ από τους διοργανωτές της Πρέβεζας θα υπάρχουν ειδικά βραβεία στους δύο πρώτους λύτες της κατηγορίας «κάτω των 23» στην ΤΕΣΣΔΕ Ηπείρου.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό και να γνωρίσετε τον κόσμο του καλλιτεχνικού σκακιού.


Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, δήλωση συμμετοχής και αποστολή ειδικού έντυπου υλικού προετοιμασίας, μπορείτε να απευθύνεστε στον διοργανωτή για την ευρύτερη περιοχή Αντρέα Αθανασιάδη στο τηλέφωνο 6973240377 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση andrewathanassiadis@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου